Dsc 4506
Dsc 4506

Om oss

Vi är ett medelstort rörinstallationsföretag med inriktning på rörentreprenader och service.

1995 började Mikael Fasnacht sin bana inom VVS-branschen som rörmontör. 9 år senare startade han AB Tingstad Rörinstallationer som ett Handelsbolag och 2006 ombildades bolaget till Aktiebolag då den första rörmontören anställdes. Med sin gedigna erfarenhet och drivkraft har han utvecklat företaget mot större och mer komplexa uppdrag. Under åren 2006–2008 växte företaget till 7 anställda och därefter har utvecklingen av verksamheten fortsatt. Idag har företaget ca 20 anställda. Projekten har bara blivit större och större under resans gång och i dagsläget har vi en mycket bred och varierande plattform av olika uppdrag att utgå ifrån.

Redan från början riktade vi in oss på större entreprenader för byggföretag och fastighetsägare med bland annat Wallenstam som kund, berättar Mikael. Projekten har bara blivit större och större under resans gång. Vi är verksamma inom industri, offentlig och kommersiella sektorn där vi utför allt från ny/ombyggnad och service av kontor, skolor, lägenheter till villaområden.

- För att ligga i framkant så satsar vi på att utbilda vår personal för att kunna utföra arbeten med spetskompetens. Exempelvis är vi väldigt duktiga på arbeten med större kylcentraler och bergvärmeanläggningar där tex svetsarbeten krävs. Vi installerar både primära och sekundära system. Vårt sätt att arbeta är att vara med redan i idé fasen och göra en förstudie. På så sätt är vi med under hela byggnationen och kan säkerställa driftsäkerhet och hög kvalité.

Som företagsledare eftersträvar Mikael ett tydligt ledarskap med raka puckar och tydlig kommunikation. Alla skall trivas vara delaktiga och engagerade i sina arbetsuppgifter.

Extra kul och som kvitto på våra framgångar är att vi har blivit utsedda till Gasellföretag i två år (2011 och 2012) av Dagens Industri, avslutar Mikael.

2012 -Utsedd till Gasellföretag av Dagens Industri.

Vi är en del av Instalco

Lokal närhet med det stora företagets möjligheter. Instalco är representerat med nationell bredd i Sverige, Norge och Finland via ett 135-tal dotterbolag med över 6 200 medarbetare.

Läs mer om Instalco